Bazı şeyler.

        Bazı şeyler geçte olsa mutlaka başlamalı. Hayatın sıfır noktası her zaman için bir saniye öncesidir çünkü. Bireysel yakalamaya çalıştığımız her şey bir köşeden mutlaka kaçar. Yani sürekli kovalarsınız. Evet her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. İstisnai durumların çok fazla söz konusu olduğunu sanmıyorum. Başarı mutlak elde edilmesi gerekilirken, geçici bir uğraş çabası ile elde edilemez. Her kaybedilişin ardından, bizler sürekli yeni uğraşların içine başarıyı aramak için debelenip dururuz. Çünkü kutsal ve mutlak güç bize şükretmenin artı bir saniye olduğunu söyleseydi, eminim ki herkes artı bir saniye daha kazanmak için şükretmenin erdemini yıkacaktı. Kendi kendini kandırmayı başarabilen ve daha da kötüsü yüce yaratıcıyı kandırabilek düşünlerin heveslerini tattırmaya çalışacak kişiler olacaktı. Kusursuzlugun içinde barındırdığı kusursuz yıkımı bulacaktı. Herşey nasıl başladıysa öyle biter. Tıpkı evren gibi. Tıpkı Cern Projesi gibi. Kibriti yakan bir alev değil sonuçta, bir kıvılcım.
Kadınların, Dünya üzerindeki bitmek tükenmek bilmeyen arzuları sadece "HAZ" içerikli. Onlara istedikleri hazzı en yoğun yaşatabilecek bir insan arıyorlar. Buluyorlar ve birlikte oluyorlar. İşin özü eşini her zaman kadın seçer. Eğer erkek, kadının hazzını yıkabilirse ve ona başka hazların tatlarını tattırabilirse, kandırabiliyor. Bu yüzden genellemeye bakın, ağlayan hep erkeğin yanındakidir.
Basit ve klasik kıyamet senaryoları yapmıyorum. Sadece en azından olanları görüp, yapabilecek bazı şeyler olsaydı ve bizde keşke o alternatifleri deneyebilseydik. Yani biraz isyan dolu toprağın bizim üstümüzdeki hakkına istinaden özür diliyorum kendsinden.
Tarihi sıfırdan yazmak isteseydiniz ilk cümleniz ney olurdu? Tahmin etmesi çok mu zor? Gerçekten düşünün ilk aklınıza gelen ney? Doğru cevap şu; Oku. Çünkü senin için yazılan birşeyler var.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Girdap

Düşündüğünüz her şeyin gerçek olma ihtimali.

Unutulmaz Film Karakterleri | Cilalı İbo