Ufoya Mektup

     Bu dünyada suçlu, suçlu olduğu kadar güçlü, güçlü olduğu için haklı olduğunu iddia eden insanlar var. İnsani yaşam alanı tükenen bu gezende yaşamak artık çok mümkün değil. Hayatımı sürdürebileceğim alternatif gezegenler arıyorum. Hayati sığınma hakkı isteyen canlıları kabul eden bir biriminiz varsa, bu mektubu öne almasını rica ederim.
     İstediğim deniz kıyısında küçük bir kasabada hani nasipse kız evladı. Annesi mi, mümkünse başka bir evrenden. Ayrıca beni kabul ederseniz size insanlarla ilgili bilmek istediğiniz her şeyi anlatırım. Öğrenme iştahınız kaçar, onları korkutmaktan vazgeçersiniz. Ne zaman atmosferden geçseniz, bir kaç gün olay oluyor.
     Bu arada yanıma almak istediğim bir kaç özel eşyam var. Dayımın seneler önce hediye ettiği Lubitel 2 fotoğraf makinem, seneler önce boynumda iken parçalanan yıldız, şimdi kullandığım kolyem, güneş gözlüğüm ve rastalarım. Daha da varda beynim eror veriyor. Yazmak şu anda çok sıkıntılı. Duygusal kısımların tetiklediği insani faaliyetler ile yaşamak istemiyorum artık.
                                                               
                                                                                                                     Sağlıcakla.
                                                                                                                        Kenci

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Girdap

Düşündüğünüz her şeyin gerçek olma ihtimali.

Unutulmaz Film Karakterleri | Cilalı İbo